Samenwerking SKiP


In het schooljaar 2011/2012 hebben wij, de zelfstandige peuterspeelzalen: peuterspeelzaal ‘t Stekkie, peuterspeelzaal Hannie Schaft, peuterspeelzaal Dribbel en peuterspeelzaal ‘t Opstapje de handen ineen geslagen om u een extra service te bieden.

Genoemde peuterspeelzalen zijn een samenwerkingsverband aangegaan met SKiP (Stichting Kinderdagverblijven Pippeloentje-Pluk). Samen met hen kunnen wij u een programma bieden waarbij uw kind op een dag zowel de peuterspeelzaal als het kinderdagverblijf kan bezoeken. Op de peuterspeelzalen krijgen de kinderen een Voor- en vroegschoolse educatieprogramma aangeboden. Dit ter voorbereiding op groep 1 van de basisschool. Plaatsing op het kinderdagverblijf/peuterspeelzaal is afhankelijk van de ruimte op de diverse groepen met een minimumafname van 2 dagdelen per week bij het kinderdagverblijf.

In dit programma brengt u uw kind ‘s ochtends naar de peuterspeelzaal, waarna het door SKiP wordt opgehaald en naar het kinderdagverblijf wordt gebracht. Aan het einde van de dag kunt u uw kind ophalen op het kinderdagverblijf (vanaf 16.30 uur tot 17.45 uur).

Wanneer u nog vragen heeft of wanneer u uw kind wilt opgeven voor dit programma neemt u dan gerust contact op met Marjolein Noltee.

voor meer info klik op onderstaande link:
SKIP