Reglement


Halen en brengen
De inloop is van 8.20 uur tot en met 8.45 uur. U kunt dan eerst nog even met uw kind spelen, maar u wordt vriendelijk doch dringend verzocht om op tijd de klas te verlaten zodat er gestart kan worden met het programma van deze dag.
U kunt uw kind om 11.50 uur weer ophalen op het speelplein. Mocht de situatie zich voordoen dat u wat later bent geef dit dan van te voren door of bel naar de school (023-5740000)

Speelgoed
Het is af te raden eigen speelgoed mee te laten nemen naar de peuterspeelzaal. De peuterspeelzaal kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging van meegebracht speelgoed. Bovendien is er genoeg materiaal in de klas aanwezig. Dit geldt ook voor het zoekraken van kleding, jassen, tassen, bekers, trommels, luizencapes e.d. Wilt u er voor zorgen dat al deze spullen en materialen voorzien zijn van de naam van uw kind met een merkstift.

Kleding
In verband met veiligheidsvoorschriften worden de ouders verzocht koordjes uit de kleding die het kind draagt te verwijderen. Ook het dragen van sierraden wordt i.v.m. deze voorschriften ten zeerste afgeraden. Doe uw kind niet de mooiste kleren aan, deze kunnen vies worden tijdens het knutselen, verven en spelen.

Verjaardag
Natuurlijk wordt iedere verjaardag uitgebreid gevierd. De jarige krijgt van juf een mooie muts met zijn / haar leeftijd erop. De jarige zit op de feeststoel in de kring. We zingen de peuter toe en tot slot blaast de jarige de kaarsjes uit op de neptaart. Daarna wordt er getoverd en komt de traktatie te voorschijn. Liever geen snoep uitdelen maar u kunt denken aan: chips, rozijntjes, zoute koekjes, toastjes, cake, fruit, zakjes met kleine koekjes, e.d. Ouders mogen, indien zij dit leuk vinden, hierbij aanwezig zijn.

Verschoning
Wanneer uw kind nog regelmatig een ongelukje heeft wordt u verzocht om schone kleding en billendoekjes (en eventueel luiers) mee te geven. In de klas zijn twee peuter wc-tjes aanwezig en twee kranen om de handjes te wassen.

Ziek en beter melden
Wanneer uw kind ziek is en koorts heeft en/of een besmettelijke ziekte heeft dan mag het kind de peuterspeelzaal niet bezoeken. Wordt het kind ziek tijdens een bezoek aan de peuterspeelzaal dan zult u gebeld worden door de leidster met het verzoek om uw kind zo spoedig mogelijk op te halen.